اهمیت کسب آمادگی برای طلاق
نوشته شده توسط : ذهن نو

آمادگی برای طلاق در پروسه جدایی بسیار اهمیت دارد. اگر زندگی مشترک شما به‌جایی رسیده که احساس می‌کنید به‌جز جدایی راه دیگری برایتان نمانده، آمادگی برای طلاق از اولین چیزهایی است که باید به آن توجه داشته باشید. بسیاری از زن و شوهرها بدون در نظر گرفتن این مسئله برای طلاق تصمیم می‌گیرند و این باعث می‌شود در آینده با مشکلات بسیاری درگیر شوند که برای آن‌ها برنامه‌ای ندارند. به همین خاطر اگر تصمیمتان برای طلاق جدی است باید به راه‌های آمادگی برای طلاق و مسائلی مثل برنامه‌ریزی آینده زندگی، اطلاع دادن به فرزندان و …. نیز فکر کنید. کمک گرفتن از مشاورین خانواده و همین‌طور صحبت کردن با آن‌هایی که تجربه طلاق را دارند به شما کمک می‌کند. برای گذراندن بهتر این شرابط مشاوره طلاق دریافت کنید.

فهرست مطالب

 

  • اهمیت کسب آمادگی برای طلاق
  • چطور آمادگی برای طلاق را به دست بیاورم؟
    • 1- منطقی فکر کنید | آمادگی برای طلاق
    • 2- آمادگی برای طلاق با کمک گرفتن
    • 3- از یک وکیل مشورت بگیرید | آمادگی برای طلاق
    • 4- برای آینده برنامه‌ریزی کنید
    • 5- با همسرتان صحبت کنید | آمادگی برای طلاق
    • 6- از تجربیات دیگران استفاده کنید
    • 7- صحبت با فرزندان | آمادگی برای طلاق
    • 8- مستقل شدن از نظر مالی
    • 9- از لحاظ روانی برای طلاق آماده شوید | آمادگی طلاق
    • 10- تیم حمایتی داشته باشید
    • 11- زمان کافی برای سوگواری کردن به خود بدهید
  • آمادگی برای طلاق و پرورش شجاعت طلاق گرفتن
    • سخن پایانی

برای دریافت مشاوره در زمینه آمادگی برای طلاق می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

 

اهمیت کسب آمادگی برای طلاق

بیشتر زوجین بر این باورند که زمانی که یک رابطه به پایان رسیده است؛ دیگر قابل ترمیم نبوده و سریعا باید طلاق گرفت. در صورتی که حتی جدا شدن نیز مقدماتی دارد که در صورت رعایت نکردن آنها، احتمالا بعد از جدایی نیز دچار مشکل خواهید شد. از این رو توجه کردن به این موضوع حائز اهمیت است. در صورتی که آمادگی لازم را برای جدایی نداشته باشید؛ احتمالا دچار حالاتی مانند افسردگی، پشیمانی و اضطراب زیاد شده و شاید هرگز نتوانید این موضوع را پشت سر بگذارید.

چطور آمادگی برای طلاق را به دست بیاورم؟

 

اما چطور باید آمادگی برای طلاق را کسب نمود. در ادامه به توضیح روش هایی خواهیم پرداخت، که در این زمینه می‌توانند بسیار کمک کننده باشند.

1- منطقی فکر کنید | آمادگی برای طلاق

قبل از اینکه هر کار دیگری انجام دهید یا حتی راجع به این موضوع با همسرتان صحبت کنیدريال باید زمانی را به فکر کردن در مورد طلاق اختصاص دهید. از خودتان سؤال کنید که آیا واقعاً در این تصمیم جدی هستید؟ چه مشکلاتی میان شما و همسرتان وجود دارد و آیا واقعاً امکان برطرف کردن آن‌ها را ندارید؟ سعی کنید هدف خود را از طلاق مشخص کنید و با دقت راجع به ادامه زندگی خود تصمیم بگیرید.

2- آمادگی برای طلاق با کمک گرفتن

کمک گرفتن از مشاورین خانواده یکی از مهم‌ترین کارهایی است که باید قبل از طلاق انجام دهید. راجع به شرایط خود با یک مشاور صحبت کنید و از این موضوع مطمئن شوید که تصمیم شما برای طلاق درست است. مشاورین به شما کمک می‌کنند تا مشکلات موجود در زندگی مشترک خود را حل کنید و اگر واقعاً قابل‌حل نیستند شما را برای آنچه بعد از طلاق با آن درگیر می‌شوید، آماده می‌کنند و کمک خواهند کرد تا خودتان و فرزندانتان با کمترین آسیب روحی با این موضوع مواجه شوید.

3- از یک وکیل مشورت بگیرید | آمادگی برای طلاق

اگر تصمیم‌تان برای طلاق جدی شده، بهتر است با کمک گرفتن از یک وکیل معتبر به‌خوبی مسائل قانونی که قرار است با آن‌ها روبه‌رو شوید را نیز بررسی کنید. به‌خصوص اگر همسرتان تصمیم ندارد که با شما راجع به این موضوع توافق کند، می‌بایست خود را برای تمام آنچه پیش خواهد آمد، آماده کنید و به همین خاطر بهتر است با یک مشاور حقوقی نیز صحبت کنید.

4- برای آینده برنامه‌ریزی کنید

خیلی از زنان و مردان وقتی برای طلاق تصمیم می‌گیرند تنها به این فکر می‌کنند که چطور خود را از شرایط موجود رها کنند و تقریباً هیچ برنامه‌ای برای آینده ندارند. اما یکی از مهم‌ترین بخش‌های آمادگی برای طلاق این است که برای زندگی بعد از طلاق‌تان برنامه‌ریزی داشته باشید. پس از طلاق می‌خواهید در کجا سکونت کنید؟ چه منبع درآمدی برای زندگی خود دارید؟ فرزندان‌تان قرار است چطور به زندگی خود ادامه دهند؟ سعی کنید به تمامی این سؤالات با دقت پاسخ دهید و برای آینده زندگی خود برنامه مشخصی داشته باشید. این کار به شما کمک می‌کند تا در آینده بحران‌های روحی و مشکلات کمتری را تجربه کنید.

5- با همسرتان صحبت کنید | آمادگی برای طلاق

اگر تصمیم قطعی برای طلاق گرفته‌اید، بهتر است همسرتان را نیز در جریان این موضوع بگذارید. پس با او صحبت کنید و به او اطلاع دهید که چرا چنین تصمیمی گرفته‌اید. اما چیزی که باید به آن توجه داشته باشید این است که سعی کنید تا جای ممکن بی‌طرفانه و به ‌دور از درگیری با همسرتان صحبت کنید. به او اجازه دهید در جریان مشکلات قرار بگیرد و اگر پیشنهادی برای بهتر کردن شرایط دارد به آن توجه کنید. اما اگر همسرتان نیز با جدایی موافق است صحبت کردن راجع به نحوه جدایی، حضانت فرزندان، تقسیم وسایل خانه و مسائلی ازاین‌دست ازجمله موضوعاتی هستند که باید با یکدیگر راجع به آن‌ها توافق کنید.

اگر خیلی به طلاق فکر می کنید و از بیان آن میترسید؛ شاید همین حالا هم دچار یکی از انواع طلاق شده باشید.

6- از تجربیات دیگران استفاده کنید

یکی از راهکارهای مفید آمادگی برای طلاق این است که با افرادی که این مسیر را طی کرده‌اند راجع به آن صحبت کنید. این مشورت‌ها به شما کمک می‌کند به‌خوبی در جریان باشید که باید انتظار چه موضوعاتی را داشته باشید یا به چه نکاتی توجه داشت باشید. همچنین صحبت کردن با کسانی که تجربه مشابهی دارند به شما کمک می‌کند تا بتوانید از راهکارهای آن‌ها استفاده کنید و با مشکلات کمتری درگیر شوید.

7- صحبت با فرزندان | آمادگی برای طلاق

یکی از مهم‌ترین نگرانی‌ها برای والدینی که تصمیم به طلاق گرفته‌اند این است که چطور این موضوع را با فرزندان خود در میان بگذارند که آن‌ها کمترین آسیب را از شرایط پیش‌آمده ببینید. برای این کار بهتر است یک جلسه خانوادگی ترتیب دهید و راجع به شرایط پیش‌آمده با فرزندانتان صحبت کنید.

در حد فهم و سن فرزندتان برای او توضیح دهید که شما و همسرتان تصمیم گرفته‌اید جدا از یکدیگر زندگی کنید، اما این به معنای آن نیست که فرزندتان را دوست ندارید یا او دیگر نمی‌تواند شما را ببیند. سعی کنید در این جلسه تمامی سؤالات فرزندتان را پاسخ دهید و نگرانی‌های او را درک کرده و به آن‌ها احترام بگذارید.

حتما درباره مراحل طلاق بخوانید.

8- مستقل شدن از نظر مالی

یکی از اصلی ترین راه های آمادگی برای طلاق، مستقل شدن از نظر مالی است. بیشتر افراد مخصوصا زنان بعد از  طلاق، به بحران مالی برمی‌خورند؛ حتی مردان نیز اگر توانایی پرداخت مهریه را نداشته باشند؛ ممکن است دچار مشکل شوند. از این رو بسیار اهمیت دارد که در ابتدا از لحاظ مالی خود به سطح مطلوبی رسیده و سپس برای طلاق اقدام کنید.

9- از لحاظ روانی برای طلاق آماده شوید | آمادگی طلاق

وقتی در مورد آمادگی برای طلاق صحبت می‌کنیم؛ همه افراد در ابتدا به یاد مسائل محیطی مثل فرزندان، خانواده ها و یا حتی مسائل مالی می‌افتند. در صورتی که آمادگی برای این موضوع، از لحاظ روانی، بسیار مهم است. چرا که شما قرار است از نزدیک ترین فرد زندگی خود دور شده تا مدت زمان زیادی یا شاید هم همیشه تنها باشید. برای اطلاع از پیامدهای ناشی از طلاق در سن بالا کلیک نمایید.

10- تیم حمایتی داشته باشید

منظور از تیم حمایتی در مورد آمادگی برای طلاق، کمک گرفتن از دوستان و خانواده است. بسیار از افراد بعد از طلاق، از دیگران فاصله گرفته و منزوی می‌شوند. در صورتی که همراهی با دیگران در این دوران، یکی از مهم ترین اقداماتی است که باید انجام دهید.

11- زمان کافی برای سوگواری کردن به خود بدهید

فراموش نکنید که جدایی از همسر نیز نیاز به سوگواری داشته و شما باید فرایندی را از لحاظ روانی طی کنید. پس در زمینه آمادگی برای طلاق ، زمان کافی را به سوگواری کردن اختصاص داده به خوتان این اجازه را بدهید. برای آشنایی با انواع علائم طلاق کلیک نمایید.

آمادگی برای طلاق و پرورش شجاعت طلاق گرفتن

 

طلاق یکی از بزرگ‌ترین بحران‌هایی است ک در زندگی با آن مواجه می‌شوید و احتمالاً برای مدتی مشکلات روحی بسیاری را تجربه خواهید کرد. طلاق به معنای شکست در یک رابطه عاطفی است و این موضوع به حد کافی نگران‌کننده است. این درحالیست که برای بعضی از ما مشکلات مربوط به تربیت فرزند، نگرانی از آینده و همین‌طور مسائل اقتصادی تبدیل به نگرانی‌های مضاعفی خواهند شد. برای اینکه تا جای ممکن از این مشکلات دور بمانید سعی کنید به این نکات توجه داشته باشید:

  • احساسات خود را درک کنید و برای مدتی به خودتان بابت آنچه احساس می‌کنید حق بدهید، اما به خاطر داشته باشید هرچقدر سریع‌تر شرایط پیش‌آمده را بپذیرید سریع‌تر هم می‌توانید زندگی خود را از نو شروع کنید.
  • سعی کنید تا جای ممکن از زندگی گذشته خود فاصله بگیرید و خود یا همسرتان را به دلیل خاطرات تلخی که تجربه کرده‌اید ببخشید
  • قرار دادن برنامه‌های تفریحی در برنامه روزانه باعث می‌شود تا سریع‌تر با شرایط پیش‌آمده کنار بیایید
  • بهتر است از یک مشاور متخصص برای بهبود شرایط روحی خود کمک بگیرید.

سخن پایانی

در بیشتر موارد، در بین زوجین شاهد این موضوع هستیم که به صورت ناگهانی و عجولانه تصمیم به طلاق می‌گیرند؛ بدون اینکه آمادگی لازم برای آن را کسب کرده و یا به عواقب آن فکر کنند. در صورتی که جدایی نیز مانند ازدواج نیاز به فراهم کردن یک سری مقدمات دارد. از این رو حتما پیش از عملی کردن تصمیم خود، در مورد راه های آمادگی برای طلاق ، اطلاعات لازم را کسب کرده و کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه آمادگی برای طلاق می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

 

سؤالات متداول

چطور راجع به طلاق با فرزندم صحبت کنم؟

در یک جلسه با حضور همسرتان با فرزندتان صحبت کنید، به او اطمینان دهید که این ماجرا هیچ تأثیری در رابطه شما با او ندارد و به تمامی سؤالات فرزندتان پاسخ دهید.

قبل از طلاق باید به چه نکاتی توجه کرد؟

راجع به تصمیمتان فکر کنید و ببینید آیا واقعاً طلاق تنها راهکاری است که برای این شرایط دارید؟ کمک گرفتن از مشاور خانواده، برنامه‌ریزی برای زندگی آینده و همین‌طور صحبت با افرادی که در این زمینه تجربه دارند می‌تواند کمک‌کننده باشد.

 

منبع: آمادگی برای طلاق و به دست آوردن شجاعت طلاق گرفتن





:: بازدید از این مطلب : 12
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 دی 1403 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: